MALMØ LIVE – PUBLIKUMSUDVIKLING

f9fwp0oo145je3mye7oh
LinkedIn

Malmøs store multikoncerthus Malmø Live er gået i gang med en professionalisering af deres arbejde med Publikumsudvikling. Huset rummer både et symfoniorkester og er hjemsted for store koncertaktiviteter med jazz, rock, pop og stand up. Vi har arbejdet sammen med Malmø Live om at tage de første skridt i arbejdet med publikumsudvikling. Målet er at øge frekvensen af de faste gæsters besøg, at få flere nye gæster i de kendte målgrupper. Mange kulturinstitutioner arbejder i praksis med flere af elementerne i publikumsudvikling, men får det sjældent sat sammen til en strategi. Derfor har vi med Malmø Live lagt vægt på at afdække medarbejdernes erfaringer i feltet, og bruge de erfaringer sammen med viden om, hvad der virker inden for Publikumsudvikling, til at der nu gennem en fælles workshop for medarbejderne, er beskrevet flere indsatsområder, som Malmø Live gerne vil realisere.