APPLAUS – PUBLIKUMSUDVIKLING

denise-jans-dPeMksg59lA-unsplash
LinkedIn

I efteråret 2020 har vi tilrettelagt og gennemført et undervisnings- og udviklingsforløb om publikumsudvikling for Danmarks Teaterforeninger, iværksat af Applaus. De deltagende teaterforeninger har gennem forløbet både arbejdet i dybden med Applaus’ publikumsundersøgelse, og de har arbejdet grundigt med 2 typer af segmentering, herunder ”Kultursegmenterne”, som vi også altid bruger i vores kulturanalyser. De har arbejdet meget konkret med at træffe strategiske valg af de særlige aktiviteter, der skal styrke deres fremtidige publikumsudvikling – både i form af de mere kommercielle tilbud, som skal sikre at deres gæster kommer oftere i teatret og at der kommer nye gæster ind ad døren – og i form af strategier til at opnå en stærkere rodfæstning kulturelt og politisk i deres lokale område.