FÅ FLERE GÆSTER

Værktøjer til Orkestre & Ensembler

Denne bog er for alle orkestre, ensembler og mindre grupper af musiske entrepreneurer, som er interesseret i at tiltrække flere publikummer og har brug for værktøjer til det. Værktøjerne er skabt og formidlet af RasmussenNordic.

For at tiltrække publikummer må man sætte fokus på deres behov og forme organisationen og oplevelserne med publikum for øje. Det kan denne samling på 26 værktøjer og 6 inspirationslister hjælpe med. 

Værktøjerne dækker over syv temaer, som alle svarer på de udfordringer, som publikum har med at opdage, vælge, nyde og skabe meningsfulde forbindelser til jeres oplevelser og jeres organisation:

Værktøjerne er udviklet på tværs af mange fagligheder fra musikkens, produktionens, kommunikationens, administrationens og innovationens verden. Samlingen er en del af DEOOs projekt, Tutti – Musikken tættere på publikum, der over knap 4 år, styrker 10 orkestres og ensemblers kapacitet til at arbejde strategisk med publikums- og forretningsudvikling. Alle orkestre og ensembler har bidraget til udviklingen af værktøjerne i workshops, og hvert af værktøjerne er til sidst blevet tryktestet en ekstra gang i forhold til relevans, praktisk brug og sprog af orkestrenes ledere og medarbejdere.

Udgivelsesår: 2023