POLTIKEN – PROJEKTLEDELSE

kobu-agency-kI1iR7l55FM-unsplash
LinkedIn

Kursus i projektledelse: Dagbladet Politiken ønskede en opkvalificering af alle deres ledere i et samlet program leveret af Mediernes forsknings – og innovationscenter på Syddansk Universitet. Og vi har bidraget med 3 moduler om projektledelse. Modulerne er bygget op, så de tager afsæt i ledernes egne erfaringer med projektledelse, men hvor der alligevel er god plads til teori om både klassisk projektledelse og agil projektledelse. Modulerne er også praktisk orienteret, sådan at der er plads til at sparre med andre kursusdeltagere, og hvor der mellem modulerne afstemmes retning for forandringsprojekterne med nærmeste leder. Målet er at projektet er så velbeskrevet ved modulernes afslutning, at de umiddelbart kan sættes i værk af projektlederen.