KULTUR-INNOVATION

COLOR

Vil du dele din passion med flere gæster?

Vi hjælper kulturorganisationer i hele Europa med ny viden, udvikling og strategi, der giver flere glade publikummer og en bedre forretning

buste

Et bæredygtigt kulturliv

Rasmussen Nordic bidrager til et rigere kulturliv, der betyder mere for flere, og som har en stærk økonomisk robusthed. Vi hjælper museer, teatre, orkestre, kommuner og kulturorganisationer med at styrke deres kulturelle indhold, forretning og strategi. 

Vi bygger vores arbejde på indsigter skabt gennem undersøgelser, research og samskabende processer. Alt sammen med det formål at styrke den værdi som kulturbrugere oplever, når de er i kontakt med en kulturinstitution.

Vi hjælper ledere med at skabe innovation, forretning og god ledelse.

Cases

DEOO - Forretningsudvikling

De danske orkestre og ensembler er gået sammen om at fokusere på forretningsudvikling og publikumsudvikling de kommende år for at sikre et øget fokus på at tiltrække både nye gæster og at øge frekvensen af de gæster, der allerede går til koncerter samt at få professionaliseret hele arbejdet med publikum. Vi har afsluttet første del af et 3-årigt forløb med en grundlæggende analyse af alle orkestre og ensemblers forretningsgrundlag 

APPLAUS - Publikumsudvikling

2020 har vi tilrettelagt og gennemført et undervisnings- og udviklingsforløb om publikumsudvikling for Danmarks Teaterforeninger. De deltagende teaterforeninger har gennem forløbet både arbejdet i dybden med Applaus’ publikumsundersøgelse, og de har arbejdet grundigt med 2 typer af segmentering, herunder ”Kultursegmenterne”, som vi også altid bruger i vores kulturanalyser. De har arbejdet meget konkret med at træffe strategiske valg, der skal styrke deres fremtidige publikumsudvikling.

Nationalmuseet - Innovation

I sommeren 2018 besluttede Nationalmuseet at igangsætte en større indsats for at nå ud til ”ikke-brugerne”. Projektets mål var at sætte skub i antallet af besøgende samt at eksperimentere med nye typer formidling af museets indhold og forskning. Det resulterede i et innovationsprojekt, hvor vi sammen med Nationalmuseet tilrettelagde et forløb med et hold nøje udvalgte innovationsfolk, der skulle komme med idéer til, hvordan museet kunne transformere sig til at møde fremtiden. 

Vi har løst opgaver for

Mere end 150 kulturorganisationer rådgivet

Seneste udgivelse

museumslandskabet.png

Museumslandskabet (2019)

5bb35f7e68543190d18b9ada_saxo.png

KØB på SAXO

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Søren Mikael Rasmussen

Cecilie Nielsen

© 2020 RasmussenNordic ApS

Farvergade 27 D st, 1463 København K

CVR: 37526525

Cookie&privatlivspolitik